Organizirajte Vašo Naslednjo Konferenco v Našem Luksuznem Hotelu v Sloveniji

Konferenčne zmogljivosti

V našem hotelu v Sloveniji ponujamo vrhunske konferenčne prostore, ki so popolnoma opremljeni z najnovejšo tehnologijo, da bodo vaše sestanke, seminarje ali konference potekale brezhibno. Razpolagamo z več prostori različnih velikosti, ki so lahko prilagojeni za različne vrste dogodkov.

Naše izkušeno osebje bo poskrbelo za vse, od priprave prostorov do tehnične podpore, kar vam omogoča, da se osredotočite na vaš dogodek. Ne glede na vrsto dogodka, ki ga načrtujete, bomo poskrbeli, da bodo naše storitve presegle vaša pričakovanja.

Z našimi konferenčnimi zmogljivostmi lahko izpolnimo potrebe različnih dogodkov, ne glede na to, ali gre za veliko konferenco, seminar ali zasebni sestanek.

Podpora pri organizaciji

Razumemo, kako zahtevno je lahko načrtovanje dogodka. Zato vam naše izkušeno osebje stoji ob strani na vsakem koraku, od začetne faze načrtovanja do zaključka dogodka. Ponujamo tudi catering storitve, ki vključujejo različne menije, prilagojene vašim potrebam in željam.

Z našo podporo pri organizaciji bo vaš dogodek potekal gladko in učinkovito. Naša ekipa je vedno na voljo, da vam pomaga pri vseh podrobnostih, kar zagotavlja, da je vaš dogodek izpeljan brezhibno.

Nudimo tudi različne možnosti za catering, vključno z:

 • Kavni odmori
 • Kosilo in večerja
 • Koktajli in sprejemi

Tehnološka oprema

Vsi naši konferenčni prostori so opremljeni z najnovejšo avdio in video opremo, ki omogoča visokokakovostne prezentacije. Prav tako ponujamo brezžični internet visoke hitrosti, ki je na voljo v vseh prostorih.

Za tiste, ki potrebujejo dodatno tehnično podporo, je naša ekipa vedno na voljo, da zagotovi pomoč in poskrbi, da vse teče, kot je treba. S tem zagotavljamo, da se lahko popolnoma osredotočite na svojo predstavitev ali sestanek, mi pa bomo poskrbeli za tehnično plat.

Za večjo prilagodljivost in udobje naša konferenčna oprema vključuje:

 • Projektorje in platna
 • Avdio sistem
 • Mikrofone
 • Video konferenčno opremo

Udobnost in sprostitev

Poleg vrhunskih konferenčnih zmogljivosti naš hotel ponuja tudi široko paleto storitev, ki so zasnovane za udobje in sprostitev naših gostov. Na voljo so sodobne in udobne sobe, wellness center, fitness, restavracija in bar.

To vam omogoča, da po napornem dnevu na konferenci uživate v naših storitvah in se pripravite na naslednji dan. Ne glede na to, ali želite sproščujočo masažo, fitnes trening ali lepo večerjo, naš hotel ponuja vse, kar potrebujete.

Naše storitve vključujejo:

 • Sodobno opremljene sobe in suite
 • Wellness in spa center
 • Fitness center
 • Restavracija in bar

Lokacija in dostopnost

Naš hotel se nahaja na odlični lokaciji, ki je enostavno dostopna z glavnih prometnic in letališč. Prav tako smo v bližini številnih turističnih znamenitosti, kar vam omogoča, da v prostem času raziskujete lepote Slovenije.

Z našo lokacijo in storitvami lahko zagotovimo, da bo vaš konferenčni dogodek potekal brez stresa in da boste imeli priložnost za nekaj sproščanja in raziskovanja. Poleg tega so v bližini na voljo različne možnosti za rekreacijo in raziskovanje, od pohodništva do ogleda znamenitosti.

Dostopnost naše lokacije:

 • Enostaven dostop z glavnih prometnic
 • Bližina letališča
 • Bližina javnega prevoza

Centralhotel.si je luksuzni hotel v Sloveniji, ki ponuja udobne sobe, izjemno kulinariko in wellness terapije. Nahaja se v srcu čudovite Slovenije, kjer ponuja popolno kombinacijo udobja in narave. Ponujamo različne vrste sob, od standardnih do razkošnih suit, ter izvrstno gostinsko storitev. Naš wellness center nudi različne masaže, obloge in druge sproščujoče terapije. Hotel se nahaja v neposredni bližini številnih turističnih znamenitosti in aktivnosti.

Copyright centralhotel.si, 2023, Vse pravice pridržane