Podrobno o cenah - Sobe, storitve in konferenčni prostori

Splošne cene sob

Naš hotel ponuja različne vrste sob, ki so zasnovane za udobnost in sprostitev naših gostov. Vsaka soba je opremljena z vsemi potrebnimi sodobnimi udobji, ki bodo vaše bivanje naredile kar se da prijetno.

Spodaj je prikazan naš cenik za različne vrste sob. Vse cene vključujejo brezžični internet in dostop do fitnes centra. Za druge storitve, kot so parkiranje in wellness, se zaračuna dodatna pristojbina.

Vrsta sobe Cena na noč
Enoposteljna soba 80€
Dvoposteljna soba 120€
Junior suite 180€
Suite 250€

Cene dodatnih storitev

Poleg udobnih sob ponujamo tudi številne dodatne storitve, ki lahko izboljšajo vaše bivanje v našem hotelu. Te storitve so na voljo po želji in niso vključene v osnovno ceno sobe.

Naš wellness center, na primer, je popoln kraj za sprostitev po napornem dnevu raziskovanja ali poslovnih sestankov. Parkirišče je na voljo za vse naše goste, ki potujejo z avtomobilom. Za tiste, ki bi raje ostali v sobi za zajtrk, ponujamo tudi storitev zajtrka v sobo.

Storitev Cena
Wellness center (2 uri) 20€
Parkirišče (na dan) 10€
Zajtrk na sobo 15€
Fitnes (na dan) 10€

Cene za konferenčne prostore

Ponujamo tudi različne možnosti za najem konferenčnih prostorov. Naši prostori so primerni za različne vrste dogodkov, od sestankov in seminarjev do večjih konferenc. Prostori so opremljeni z najnovejšo tehnologijo, da bo vaš dogodek potekal gladko in učinkovito.

Naša ekipa je na voljo za pomoč pri organizaciji vašega dogodka in zagotovitev, da vse poteka brez težav. Od cateringa do tehnične podpore, smo tukaj, da vam pomagamo pri vsakem koraku. Spodaj so navedene cene za najem naših konferenčnih prostorov:

Prostor Cena za pol dneva Cena za cel dan
Mala konferenčna soba 150€ 250€
Velika konferenčna soba 250€ 400€

Centralhotel.si je luksuzni hotel v Sloveniji, ki ponuja udobne sobe, izjemno kulinariko in wellness terapije. Nahaja se v srcu čudovite Slovenije, kjer ponuja popolno kombinacijo udobja in narave. Ponujamo različne vrste sob, od standardnih do razkošnih suit, ter izvrstno gostinsko storitev. Naš wellness center nudi različne masaže, obloge in druge sproščujoče terapije. Hotel se nahaja v neposredni bližini številnih turističnih znamenitosti in aktivnosti.

Copyright centralhotel.si, 2023, Vse pravice pridržane